AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma eşarp görmek

Kahve falında yazma eşarp görmek

Kahve falında yazma eşarp görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalettir.

Kahve falında yazma eşarp gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yazma eşarp görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yazma görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe yazma örtmek sürekli dua alarak yaşayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında oyalı yazma görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı yazma almak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yazma örtmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma kenarı yapmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli yazma görmek çaresiz kalacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir