AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe meyve görmek

Kahve falında bahçe meyve görmek

Kahve falında bahçe meyve görmek zafer elde edileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yüzün güleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe meyve gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında meyve bahçesinde olmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında kendini meyve bahçesinde görmek bekarsa evleneceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve dolu bahçe görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede meyve toplamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir