AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini meyve bahçesinde görmek

Kahve falında kendini meyve bahçesinde görmek

Kahve falında kendini meyve bahçesinde görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kendini meyve bahçesinde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak maddi zararını karşılayacağına, eskileri yâd edeceğine işarettir.

Kahve falında meyve sebze bahçesi görmek prestij kaybı yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek herkesin desteğinin alınacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve bahçesi görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak bazı sırların açığa çıkacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden meyve yemek hasta ve zor geçireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir