AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça yazılı kağıt almak

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında arapça yazılı kağıt görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kağıtta arapça yazı görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı kağıt almak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında arapça yazılar görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında alnında arapça yazı görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta arapça yazı görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arapça yazı görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir