AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe havuzu görmek

Kahve falında bahçe havuzu görmek

Kahve falında bahçe havuzu görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, onu dinleyeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe havuzu gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Kahve falında havuzlu bahçe görmek kendi işine sahip olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeli havuzlu ev görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulur.

Kahve falında bahçe havuzu görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Kahve falında evin bahçesinde havuz görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede havuz görmek sorunların üstesinden geleceğine, elindeki malların gideceğine delalettir.

Kahve falında havuz içinde yılan görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Kahve falında havuzda dalmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli havuz görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir