AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusunu sevmek

Kahve falında kedi yavrusunu sevmek

Kahve falında kedi yavrusunu sevmek sahip olacağı malın faazlalığına, mallarının ve parasının çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yönetici makamına oturacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusunu sevmek gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Kahve falında siyah kedi yavrusu sevmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusu sevdiğini görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yavru kedi sevmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi sevmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrusunu sevmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyi sevdiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavruları sevmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir