AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi almak

Kahve falında yavru kedi almak

Kahve falında yavru kedi almak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kazancının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi almak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kedi yavrusunu öldürmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi köpek görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bolluk içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu almak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yavru kedi görmek her daim temkinli olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi dövmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kedi ve köpek yavrusu görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi yavrusu görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir