AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru zebra görmek

Kahve falında yavru zebra görmek

Kahve falında yavru zebra görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru zebra gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında yavru zebra görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü zebra görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zebra görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zebra deseni görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında zebraya binmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yavrularını görmek hobilerine eğileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında anne ve yavru köpek görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Kahve falında yavru ceylan sevmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir