AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatmak uyumak

Kahve falında yatmak uyumak

Kahve falında yatmak uyumak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatmak uyumak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında yatmak uyumak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kucağında uyuduğunu görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin uyuduğunu görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında uyuduğunu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete uyumak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir