AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatıra dua etmek

Kahve falında yatıra dua etmek

Kahve falında yatıra dua etmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatıra dua etmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında yatıra dua etmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatırda dua etmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatırda namaz kılmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil örtülü yatır görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında falakaya yatırılmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatır ziyareti görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bankaya para yatırmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatır mezar görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir