Kahve falında yatalak yaşlı görmek

Kahve falında yatalak yaşlı görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak yaşlı gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında yaşlı yatalak kadın görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatalak yaşlı görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak olmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yatalak hasta bakmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulur.

Kahve falında anneyi yatalak görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini yatalak görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir