AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yılan görmek

Kahve falında yatakta yılan görmek

Kahve falında yatakta yılan görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, canının sağ olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yatakta yılan gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında yatakta kara yılan görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak üzerinde yılan görmek güveninin artacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek azalacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yılanlar görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı yatakta görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak içinde yılan görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir