AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yatakta görmek

Kahve falında yılanı yatakta görmek

Kahve falında yılanı yatakta görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı yatakta gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Kahve falında yatağının altında yılan görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağımda yılan görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Kahve falında yatakta yılanlar görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta beyaz yılan görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara yılan görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yılan görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta küçük yılan görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir