AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yeşil yılan görmek

Kahve falında yatakta yeşil yılan görmek

Kahve falında yatakta yeşil yılan görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yeşil yılan gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Kahve falında yatakta yeşil yılan görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta yılanlar görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak altında yılan görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yılan görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağımda yılan görmek imkân sahibi olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta küçük yılan görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, eline haram para geçeceğine inanılır.

Kahve falında yatakta kara yılan görmek büyük bir işe kavuşacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir