AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatarken görmek

Kahve falında yatakta yatarken görmek

Kahve falında yatakta yatarken görmek üzüntülerin sona ereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, ev taşımaya, şeytanın aklına uyacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yatarken gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Kahve falında yatakta yattığını görmek saygınlık kazanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birinin yatakta yattığını görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yatakta yatarken görmek bunalımlı günler geçirileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet eder.

Kahve falında yatakta yatan bir kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta birinin yattığını görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir