AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta toprak görmek

Kahve falında yatakta toprak görmek

Kahve falında yatakta toprak görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, huzur bulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında yatakta toprak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yatakta toprak görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında topraktan yatak görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağında toprak görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yatağın içinde toprak görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan solucan görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş toprak görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara toprak attığını görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine inanılır.

Kahve falında toprak içinde kalmak evliyseniz eşle iyi geçime, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir