AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta altın bulmak

Kahve falında yatakta altın bulmak

Kahve falında yatakta altın bulmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında yatakta altın bulmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altında para bulmak geriye doğru gideceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında yatakta muska bulmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulur.

Kahve falında yatakta para bulmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta iğne bulmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yatağın altında ekmek görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulur.

Kahve falında yatak altına saklanmak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında yatağın altında fare görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir