AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak örtüsü aldığını görmek

Kahve falında yatak örtüsü aldığını görmek

Kahve falında yatak örtüsü aldığını görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, şansının ve bahtının döneceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak örtüsü aldığını gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Kahve falında yatak örtüsü aldığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yatak örtüsü düzeltmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yatak örtüsü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe yatak örtüsü görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak örtüsü almak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir