AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı değiştirmek

Kahve falında odayı değiştirmek

Kahve falında odayı değiştirmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında odayı değiştirmek gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında odanın değiştiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında odanın şeklini değiştirmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında yatak odasının değiştiğini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin odasını değiştirmek kazanç ve kar getireceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında oda değiştirmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odadaki eşyaların yerini değiştirmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında odayı değiştirmek üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir