AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağış yapmak

Kahve falında bağış yapmak

Kahve falında bağış yapmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağış yapmak gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında kan bağışı yapmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para bağışı yapmak arzuların gerçekleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağış yapmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye bağış yapmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bağış toplamak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bağışta bulunmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet eder.

Kahve falında kan bağışında bulunmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına inanılır.

Kahve falında bağış almak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir