AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bağışı yapmak

Kahve falında para bağışı yapmak

Kahve falında para bağışı yapmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bağışı yapmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında para bağışı yapmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağış yapmak gün sayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan bağışı yapmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında camiye bağış yapmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağış almak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında bağışta bulunmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bağış toplamak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan bağışında bulunmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir