AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağış toplamak

Kahve falında bağış toplamak

Kahve falında bağış toplamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bağış toplamak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında bağış toplamak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında camiye bağış yapmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan bağışında bulunmak geniş rızık elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağış almak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Kahve falında bağış yapmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para bağışı yapmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında bağışta bulunmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan bağışı yapmak bereketli ve hayırlı olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir