AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına yapmak ve temizlemek

Kahve falında altına yapmak ve temizlemek

Kahve falında altına yapmak ve temizlemek ulvi kimse haline geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında altına yapmak ve temizlemek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve temizlemek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet eder.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak temizlemek paraya ve mala kavuşacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet yapmak ve temizlemek müşterilerinin çoğalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve temizlemek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir