AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek

Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek

Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek lüksüne de lüks katacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kazancın sürekli artacağına, kız çocuğunun olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dede ve nine gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında yaşlı dede nine görmek elde edilecek menfaatlere, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı nine ve dede görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, borçlarının kapacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dede nine görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş nine ve dedeyi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dede nine görmek hem eğleneceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında dede ve nine görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dede ve ninesini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, diplomalarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir