AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede ve ninesini görmek

Kahve falında dede ve ninesini görmek

Kahve falında dede ve ninesini görmek masa başı bir işe gireceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dede ve ninesini gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş nine ve dedesini görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, dertlerine derman bulacağına delalet eder.

Kahve falında dede ve nine görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı dede nine görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dede ve ninesini görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı dede ve nine görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dede nine görmek işinde verimsiz olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş nine ve dedeyi görmek başarısının düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dede nine görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir