AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede ve nine görmek

Kahve falında dede ve nine görmek

Kahve falında dede ve nine görmek yönetici makamına geleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntıların aşılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında dede ve nine gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında yaşlı dede nine görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş nine ve dedesini görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş nine ve dedeyi görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında nine ve dede görmek ailesini kaybedeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dede ve ninesini görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dede nine görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı nine ve dede görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dede ve nine görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir