AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkekle evlenmek

Kahve falında evli bir erkekle evlenmek

Kahve falında evli bir erkekle evlenmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir erkekle evlendiğini görmek en pahalı evlerde oturacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin evlendiğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkekle evlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir