AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında yaşlı birinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında yaşlı birinin doğum yaptığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerinin açılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, patlama noktasına geleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birinin doğum yaptığını görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum eden kadın görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapan at görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında doğum suyunun gelmesini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında bebek doğum haberi almak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında atın doğumunu görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir