AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir insan görmek

Kahve falında yaşlı bir insan görmek

Kahve falında yaşlı bir insan görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kazancın devamlı olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir insan gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş insanı yaşıyo görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insan görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı hasta insan görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı insanlar görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı insanı genç görmek kazancın her daim artacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı yaşlanmış görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir