AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bi teyze görmek

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bi teyze gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir teyze görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir