AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iyi kısmetleri olacağına, mutluluk ve saadete, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yaşlı bir teyzeye yardım etmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek yönlendireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek kişinin isteklerine nail olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin öldüğünü görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeler görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeden para almak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir