AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yasin okuduğunu görmek

Kahve falında birinin yasin okuduğunu görmek

Kahve falında birinin yasin okuduğunu görmek kurulu düzenin bozulacağına, iş ve mekan değiştireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yasin okuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında mezar başında yasin okumak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yasin kuran okumak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaya yasin okumak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okumak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, böylece hayatından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine yasin okumak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansının ve bahtının döneceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek sesle yasin okumak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yasin okumak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sesli yasin okumak ortaklıkların bozulacağına, maddi kayıpların olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir