AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okunmasını istemek

Kahve falında yasin okunmasını istemek

Kahve falında yasin okunmasını istemek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin okunmasını istemek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında yasin okunmasını istemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında yasin okumak istemek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yasin istemek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okumaya çalışmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin okutmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak işlerinin de rast gideceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet eder.

Kahve falında yasini şerifi okuyamamak atılım yapacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir