AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasemin görmek

Kahve falında yasemin görmek

Kahve falında yasemin görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yasemin gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında yasemin çiçeği görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasemin koklamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasemin ismini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yasemin görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yasemin ismi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yasemin ağacı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir