AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan babasını görmek

Kahve falında yaşayan babasını görmek

Kahve falında yaşayan babasını görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan babasını gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Kahve falında yaşayan babayı ölmüş görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan babayı görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan babanın öldüğünü görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan babasını görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşayanın öldüğünü görmek hem de para kaybettireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş sonra dirilmiş görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan birinin hayalini görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü duymak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir