AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan anneyi görmek

Kahve falında yaşayan anneyi görmek

Kahve falında yaşayan anneyi görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, başarıyla geleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntıların biteceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan anneyi gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan anneyi ölmüş görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek kendisine kızacağına, hüsrana uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan annesini ölmüş görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan anne görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan anneyi görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir