AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş sormak

Kahve falında yaş sormak

Kahve falında yaş sormak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, uygulayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş sormak gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Kahve falında yaş sormak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Kahve falında birine yaş sormak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşını sormak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine soru sormak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini sormak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilmece sormak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta sormak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birine adres sormak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir