AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş hamur mayası görmek

Kahve falında yaş hamur mayası görmek

Kahve falında yaş hamur mayası görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yaş hamur mayası gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında yaş hamur mayası görmek huzurlu, mutlu olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur mayası görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamurun mayalandığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında hamur maya görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur mayalandığını görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur mayası almak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yaş maya görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mayalı ekmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir