Kahve falında yarışmayı kaybetmek

Kahve falında yarışmayı kaybetmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatında rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında yarışmayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında yarış kaybetmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, konfor içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yarışmayı kaybetmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında bir yarışmayı kaybetmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında yarışmada kaybetmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarışı kaybetmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yarışma programına katılmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarış yaptığını görmek şansın önünün kesileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında araba yarışını kazanmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir