AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışı kaybetmek

Kahve falında yarışı kaybetmek

Kahve falında yarışı kaybetmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kafasına göre birini bulacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yarışı kaybetmek gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında bir yarışmayı kaybetmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarış kaybetmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında yarışı kaybetmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yarışmayı kaybetmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışmada kaybetmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışma kazanmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzerek yarış yapmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında yarışan araba görmek çekilen acıların unutulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir