AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışma kazanmak

Kahve falında yarışma kazanmak

Kahve falında yarışma kazanmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, geçimin kolaylaşacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yarışma kazanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında araba yarışını kazanmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında yarışma kazandığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Kahve falında bir yarışmayı kazanmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzellik yarışmasını kazanmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında yarışmada altın kazanmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgi yarışması kazanmak mevki makam sahibi olunacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bir yarışı kazanmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir