AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım yumurta görmek

Kahve falında yarım yumurta görmek

Kahve falında yarım yumurta görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, umduklarını bulamayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yarım yumurta gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında yarım yumurta görmek hidayete ermeyi de başaracağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında yarım ayva görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına inanılır.

Kahve falında yarım sigara içmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım köprü görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım balık tutmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım armut görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yarım kalp görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir