AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım kapı görmek

Kahve falında yarım kapı görmek

Kahve falında yarım kapı görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yarım kapı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında yarım kapı görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı yarım kesmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım elma yemek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazı yarım kılmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yarım insan vücudu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım diş görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım yılan görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım halı görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir