Kahve falında yarım çatı görmek

Kahve falında yarım çatı görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım çatı gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yarım çatı görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım bilezik görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım inşaat ev görmek ondan kazanç elde edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir işi yarım bırakmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım traş olmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım simit görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım şişe su görmek daha çok kazanç elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına yorulur.

Kahve falında yarım ev görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir