AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarılmış toprak görmek

Kahve falında yarılmış toprak görmek

Kahve falında yarılmış toprak görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarılmış toprak gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında toprağın yarıldığını görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarılmış toprak görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin yarısının kırıldığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilinin yarıldığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa yarılması görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir