Kahve falında toprak çapalamak

Kahve falında toprak çapalamak neşenin ve mutluluğun geleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında toprak çapalamak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Kahve falında toprağı çapalamak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında toprak çapalamak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında bahçeyi çapalamak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar çapalamak planlarının bozulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bostan çapalamak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe çapalamak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarla çapalamak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot çapalamak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir