AnaSayfa / Genel / Kahve falında yardıma çağırmak

Kahve falında yardıma çağırmak

Kahve falında yardıma çağırmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ne yöne gideceğine alamet eder.

Kahve falında yardıma çağırmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yardıma çağırmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalettir.

Kahve falında yardım çağırmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında polisi çağırmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Kahve falında telefonla ambulans çağırmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi çağırmak işinden ve parasından olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen yakınının çağırdığını görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin kendini çağırdığını görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör çağırmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir