AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış uçak görmek

Kahve falında yanmış uçak görmek

Kahve falında yanmış uçak görmek bereketli işler yapılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış uçak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında yanmış uçak görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak yanması görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın yanması görmek başkalarının malına göz dikeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış cami görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ying yang görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanmış görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan yana mezar görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan dişinin çıktığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir