AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanıp sönen ışık görmek

Kahve falında yanıp sönen ışık görmek

Kahve falında yanıp sönen ışık görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında yanıp sönen ışık gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında yanıp sönen ışık görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık böceği görmek varını yoğunu kaybedeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Kahve falında ışığı kapatamamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında ışıklı bina görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında azraili ışık şeklinde görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında ışıklı ağaç görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında nurlu ışık görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir