AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış saat görmek

Kahve falında yanlış saat görmek

Kahve falında yanlış saat görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış saat gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında yanlış saat görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saati yanlış görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış yoldan gitmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış yere gittiğini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış hesap yapmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaza yanlış niyet etmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam namazını yanlış kılmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış trene binmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir